weddingsMedia's FotoPage

By: weddings Media

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-Jan-2010 12:22 Email | Share | | Bookmark
Salam 2010

 
 
Assalammualaikum, Salam Sejahtera danSelamat tahun baru 2010!!!

Setiap kali tahun baru aku akan terkenang kembali kisah2 yg berlaku dalam hidup aku sepanjang tahun tahun yang lepas.. pelbagai kisah suka duka pedih gembira yang berlaku dalam hidup aku tahun ini, tetapi alhamdulillah dapat di harungi dengan tenang dan sabar..

November lepas genap 3 tahun aku berkecimpung dalam dunia Photography. Bermula secara amatur dengan mengikut Rakan Seguru ( Mamut ) sehinggalah terciptanya syarikat Weddingsmedia bersama rakan baik aku Opy, aku syukur kehadrat ilahi dengan rezeki yg di beri..

Arwah abah Hamdan Ithnin selalu berpesan kt aku ( x jurukamera PDRM ), buat kerja jangan separuh jalan, beri terbaik dan seikhlas yg mungkin insyaallah Allah akan bukak pintu rezeki. Yang Paling penting 3C ( Composure, Composition dan Creativity).
Inilah bekalan ilmu dari abah yang aku pegang sampai hari nie. mungkin idea ni agak kolot dalm dunia photography digital skrg tpi itu la yg dipegang dan itu la yg buat aku berjaya.Setiap Komen dan kritikan tajam dari abah selau di jadikan azimat untuk aku buat yg lebih baik, terima kasih abah. Abah jugak selalu cakap kat aku, Dunia digital skrg senang, tunjuk dan snap je janji dapat gambar, over ke under ke framing lari ke lighting x btul ke hentam janji dapat. Ini pemikiran SALAH!!! Aku benci dengan org2 mcm nie, habis hilang keindahan seni photography. Kamera bukan trend fesyen tpi pengabdian dalam meluahkan perasaan, keindahan, kejujuran dan kejujuran sesuatu peristiwa.

Sempena tahun baru dan juga ulang tahun ke 3 aku sebagai jurukamera (dah mcm ucapan PM mase raye la pulak) aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih ke atas sokongan sahabat semua terutamanya keluarga tercinta, krew Weddings Media Herie, Apau, supporting krew (org2 byk menolong) Boy, Cekgu, Apek, Jenal, Hanif, Ayen, sahabat2 X hillcrest, x - client, client yg menunggu album dan jugak bakal client yg akan di shoot oleh kami dalam tahun nie. Tanpa Sokongan korang semua, impian aku x kan terlaksana.. Hanya Allah mampu membalas jasa korang semua.

Have A Blessing 2010 Guys!!!


HalimHamdan
Penglipur Lara Kamera
Weddings Media

YuYu dan Am, first client aku secara professional Nov 2007

Nov 2009 1 cute child one more to go huhu


Wednesday, 23-Dec-2009 05:29 Email | Share | | Bookmark
Wawa & Faisal wedding at putrajaya

 
 
 
View all 17 photos...

















photogapher + HalimHamdan/FauziFaust/HerieHafiz/
editor + HalimHamdan

weddingsmedia photography
e-mail+halim_hamdan@yahoo.com
hp+0129108581/0193348581
YM+halim_hamdan


Monday, 19-Oct-2009 09:40 Email | Share | | Bookmark
shasha & tengku fasli 11.10.2009

 
 
 
View all 25 photos...






































photogapher + HalimHamdan/HerieHafiz/FauziFaust
editor + HalimHamdan

HalimHamdan
weddingsmedia photography
e-mail+halim_hamdan@yahoo.com
hp+0129108581/0193348581
YM+halim_hamdan


Monday, 5-Oct-2009 05:17 Email | Share | | Bookmark
Amirul & Nurul Weddings ceremony at Kota Tinggi

 
 
 
View all 16 photos...
































photogapher + HalimHamdan/HerieHafiz
editor + HalimHamdan

weddingsmedia photography
e-mail+halim_hamdan@yahoo.com
hp+0129108581/0193348581
YM+halim_hamdan


Friday, 2-Oct-2009 06:40 Email | Share | | Bookmark
new header

 


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net